آلبالوپلو با مرغ
دوستان اگر مایل به خواندن این مطلب هستید به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
لطفا اگر نظر و ایده ایی دارید در کامنت آن را با ما درمیان بگذارید.
دوستان اگر مایل به خواندن این مطلب هستید به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
لطفا اگر نظر و ایده ایی دارید در کامنت آن را با ما درمیان بگذارید.
سلام دوستان گلم
امیدوارم همگی روزهای خوبی رو سپری کنید چند روزی نبودم چون مامان و همسر گلم سرماخورده بودن مشغول رسیدگی به اونها بودم و در آخر هم خودم سرماخوردم هنوزم خوب نشدم گلوم به شدت دردمیکنه :(
اینروزا فقط آش و سوپ خوردیم میخواستم آپ شون کنم دیدم پست قبل هم سوپ بود دیگه منصرف شدم.
این سالاد الویه رو دو سه هفته پیش واسه شام یه مهمانی درست کردم و در کمال تعجب وقتی اینو گذاشتم توی سفره مهمانمون گفت به به کیک تولد! طاهره تولدت مبارک! منم گفتم این سالاد هست نه کیک:))
سالادالویه من با این چیزا درست شده:
سینه مرغ یک عدد
سیبزمینی 400 گرم یا 7 عدد متوسط
تخم مرغ 5 عدد
آب مرغ 2-3 قاشق غذاخوری
خیارشور نمک نخودفرنگی و هویج رنده شده به میزان دلخواه
سس مایونز دو شیشه کوچیک
همه این مواد بالا رو با هم قاطی میکنیم و در آخر من 2-3 قاشق آب مرغ هم توی سالادم میزنم تا لطیف تر بشه و بعدش سس مایونز اضافه میکنیم. من یک شیشه سس توی سالاد زدم با یک شیشه دیگه هم تزیین کردم.
برای تزیین هم از قالب استفاده نکردم با دست بهش شکل دادم :))
برای ساخت رز ها هم پوست گوجه رو گرفتم و بعد رولش کردم و به آرومی روی سالاد گذاشتمش.
وقتی سالاد رو توی یخچال بگذارید سس مایونز صاف و یکدست میشه که البته من همون موقع کار ازش عکس گرفتم و به یخچال و صاف شدن سس نرسید :)
امیدوارم خوشتون اومده باشه و لذتشو ببرید.
سلام دوستای گلم
امیدوارم حال و احوال همه تون خوب باشه.
امروز خدمتتون هستم با یه شام ساده که
خیلی سریع آماده میشه.
چند نوع آموزشش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن.
مواد لازم برای دو نفر :
نصف سینه مرغ
آرد : 2 لیوان متوسط
تخم مرغ یک عدد
کورن فلکس ریز شده یا آرد سوخاری برد کرامب یک لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
طعم دهنده برای از بین بردن بوی مرغ فلفل دلمه سیر آبلیمو به دلخواه
آرد 2-3 قاشق غذاخوری
در ابتدای کار سینه مرغ رو به فیله های دو سانتی متری برش میزنیم.
روش اول پخت:
1. فیله ها را توی مقداری آب و سیر میپزیم.
2. فیله ها را آبکش میکنیم.
3. تخم مرغ و آرد و
مقداری نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. مقدار آرد به حدی باشه که خمیر مورد
نظر غلطتی شبیه به ماست خامه ایی داشته باشه.
4. فیله ها را توی مایع
بالا میغلتانیم.
5. فیله ها را از توی مایع بالا بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.
6. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.
روش دیگر:
1. فیله های مرغ را توی
آبلیمو سیر له شده و یا فلفل دلمه له شده و مقداری نمک به مدت 12 ساعت
میخوابونیم.
2. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.
3. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی تخم مرغ می زنیم.
4. فیله ها را از توی
تخم مرغ بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.
5. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.
روش دیگر:
1. فیله های مرغ را توی
آبلیمو سیر له شده و یا فلفل دلمه له شده و مقداری نمک به مدت 12 ساعت
میخوابونیم.
2. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.
3. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی آرد میغلتانیم.
4. فیله های آغشته به
آرد را توی
تخم مرغ زده شده میزنیم.
5. فیله ها را از توی
تخم مرغ بیرون می آوریم و توی پانکو مغلتانیم.
6. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.
این سه روش پخت این فیه های خوشمزه بود به جای برد کرامب همونطور که توی مواد لازم گفته شد میشه از کورن فلکس استفاده کرد که برای اینکار اول کورن فلکس ها رو باید کمی خورد کرد.
من خودم از روش دوم استفاده میکنم بسیار خوشمزه س و همونجور که میبینید فیله مرغ کاملا مغز پخت شده و نیازی به آبپز کردنش نبود. ولی خب هر کس بنا یه سیلقه ش میتونه اینو درست کنه.
اینم عکس آرد های سوخاری برد کرامب یا پرپری یا پانکو
امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید.
سلام دوستای خوبم
امروز پیشتون هستم با یه غذای خوشمزه که از شیوا جوون یاد گرفتم چند روز بعدش پختیدمش اما توی نوبت بود که بالا بیاد :))
مواد لازم برای پخت این خوراک خوشمزه:
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
گردو نصف فنجان
بادام هندی نصف فنجان
زعفران دم کرده خیلی غلیظ یک سوم فنجان
زرشک به مقدار لازم
ادویه جات به مقدار لازم
برنج دو پیمانه
1. سینه مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری ادویه آبپز میکنیم.
2. برنج را خیس میکنیم. برنج بعد از یک الی دو ساعت خوب میشوییم و توی ظرف با یک قاشق نمک میگذاریم بجوشه و وقتی دون کشید آبکش میکنیم و دم میکنیم.
3. سینه مرغ آبپز را ریش ریش میکنیم و توی تابه روغن میریزیم و مرغ و گردو و بادام زمینی و زرشک را توی تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم. (اگه بادام زمینی و گردو تون رو ریز ریز کنید فک کنم خوشمزه تر بشه من همونطوری درشت ریختم زیاد طبع دلم نشد)
4. زغفران را به مواد بالا اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم 5 دقیقه کافیه.
5. برنج را توی ظرف سرو میکشیم و مواد مرغ رو دور اون میریزیم و نوش جان میکنیم.

این هم یه غذای خیلی خیلی خوشمزه و جدید مخصوص مهمانی ها و روزهای خوب تون

سلام دوستای عزیزم
امیدوارم شاد و سرحال باشید.
چند مدت پیش توی وبلاگ توستر عزیز دستور این غذای خوشمزه رو دیدم نگهش داشتم برای تولد همسرم
با کمی تغییر پنجشنبه اینو پختم و بسیار بسیار لذت بردیم.
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
زعفران ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو نمک فلفل به میزان لازم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده یک عدد
کره نصف قاشق غذاخوری
روش تهیه:
سینه مرغ رو از شب قبل توی یه ریزه آبلیمو و زعفران میخوانیم.
پیاز را رنده کنید و یا توی غذاساز له کنید و آبش رو بگیرید.
استخوان ها را از سینه مرغ جدا کنید و سینه مرغ را میریزید توی غذاساز و کاملا چرخ میکنید.
پیاز، کره، زعفران، نمک و فلفل را اضافه میکنید و همه مواد رو با هم کاملا مخلوط میکنید.
کف تابه مان رو کمی چرب میکنیم و میگذاریم روی شعله تا گرم بشه و مخلوط به دست آمده را توی تابه میریزیم و روی آن را صاف و یکدست میکنیم و بعد از ۳ -۴ دقیقه وقتی خودشو گرفت برش های طولی میدیم تا به شکل کباب بشه.
من وقتی کباب ها داشت سرخ میشد بازم یه ریزه زعفران اسپری کردم روس اونها. دو طرف کبا ها رو خوب میپزیم و بعد دو سه تا گوجه هم توی همون روغن سرخ میکنید و در آخر نوش جان میفرمایید.
این غذا بسیار ساده و خوشمزه س اصلا وقت گیر نیست.
امیدوارم توستر گلی از اینکه اینقدر با رسپی ش بازی شد ما را ببخشه این مدلیش هم خیلی خوشمزه بود :))
این عکس هم مربوط به دوست خوبم آمنه عزیز میشه که لطف کردن و این غذا رو پختن و عکسشو فرستادن
آمنه جون متشکرم که عکس غذات رو فرستادیعکس کیک تولد همسر رو داشته باشید دستور پخت کیک بعدا میگذارم
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم سر حال و شاد باشید و ایام به کامتون باشه.
عازم به خدمتتون که ما چهارشنبه یه غذای بسیو بسیور خوشمزه داشتیم
امیدوارم شما هم بدرستیدش و حسابی لذت ببرید.
مواد لازم برای مرغ شکم پر:
یک عدد مرغ کاملا شسته شده و تمیز
آبلیمو زعفران نمک فلفل سیاه به میزان لازم
انواع برگه و آلوچه به میزان لازم (قیصی خورد شد آلوچه سیاه آلوچه زرد و برگه هلو برگه زردآلو)
گردو به میزان لازم
پیاز دو عدد یکی برای توی شکمی مرغ یکی برای خوابوندن مرغ توی آبلیمو
مرغ رو از یه شب قبل توی آبلیمو نمک فلفل زعفران و پیاز میخوابونید تا خوب طعم دار بشه.
فردای اون شب انواع و اقسام آلوچه ها رو توی آب ربع ساعت نیم ساعت میخیسونید.
پیاز رو خلال خلال میبرید سرخ میکنید و آلوچه ها رو آبکش میکنید و همراه با کمی ادویه و نمک و گردوی خورد شده تفت میدید.
حال نوبت مرغ شماست.
یه سینی نچسب رو برمیدارید و مواد بالا رو توی شکم مرغ جا میکنید. و با نخ و سوزن شکم مرغ رو میدوزید که مواد حین پخت بیرون نریزه.
من ته سینی م رو سیبزمینی میچینم سیبزمینی طعم دار خوشمزه ایی به دست میاد.
مرغ رو میگذارید توی فر یا ماکروفر (درجه کانوکشن) و یا هواپز با درجه ۲۰۰ به مدت ۲ ساعت.
البته زمان پخت بستگی به اندازه فر شما داره پس هر از چند گاهی نیم نگاهی به مرغ تون بیاندازید و حین پخت یکی دو بار زغفران روی مرغ بمالید.
خب این از مرغ تون
حالا برید سراغ پخت برنج اونم چه برنجی آلبالو پلو
مواد لازم
آلبالو هسته گرفته شده یک لیوان
برنج یک پیمانه
خلال پسته به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
شکر به اندازه دلخواه
از یک شب قبل آلبالو ها رو با مقداری شکر توی یخچال قرار میدید.
فردای اون شب هسته آلبالو ها رو میگیرید و با هر اندازه شکر که دوست دارید میگذارید روی اجاق با شعله کم. حواستون باشه اصلا آب بهش ندید.
وقتی آب آلبالو بیرون اومد آبش رو میگیرید میگذارید کنار و خلال پسته رو اضافه میکنید.
برنج رو با مقداری نمک آبکش میکنید.
ته دیگ رو روغن میریزید و یک لایه برنج یک لایه آلبالو میریزید و میگذارید برنج تون دم بیاد.
خوب الان دیگه وقت سرو کردن این غذای خوشمزه س
نوش جان همگی.
سلام دوستای گلم
خوبید؟
امروز یه غذای خوشمزه پختم گفتم تا داغ داغه بیارم خدمتتون ![]()
زیاد تعجب نکنید غذا همون ماکارونی خودمونه با کمی تغییرات
مواد لازم برای پخت این غذا:
ران مرغ آبپز یک عدد
سویا ۱ پیمانه
پیاز یک عدد
آبغوره یک فنجان
یک چهارم فلفل دلمه به صورت مربع مربع خورد شده
رب گوجه 4 -5 قاشق غذاخوری
نمک فلفل ادویه به میزان لازم

طرز تهیه هم به این صورته که:
مرغ رو آبپز کنید و ریش ریش کنید.
سویا رو با آب یک فنجان آبغوره و یک فنجان آب خیس کنید به مدت ۳۰ دقیقه.
پیاز رو ریز ریز خورد کنید به همراه روغن سرخ کنید و سویای آبکش شده رو بهش اضافه کنید و ادویه بدید بهش کمی تفت بدید تا آب سویا گرفته بشه.
مرغ ریش ریش شده به همراه فلفل دلمه به مواد بالا اضافه کنید یه تفت کوچولو بدید و در آخر رب گوجه به همراه مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید و درب طرفتون رو برای ۱۵ دقیقه بگذارید.
ماکارونی رو به همراه مقدار کمی روغن و آب بپزیذ و آبکش کنید.
و در آخر ته دیگتون رو با سیبزمینی بپوشونید و ماکارونی و سس ساخته شده رو بریزید توی دیگ بگذارید تا دم بیاد.
بسیار بسیار خوشمزه جالی همه تون خالی ![]()
اخطار: خدمت دوستان ارجمند که مطالب رو به همراه عکسهای بنده برداشته و توی سایت های دیگه به نام خودشون میگذارند عرض میکنم من بسیار بسیار از کار شما ناراحتم و اصلا این کار رو پسندیده نمیدونم.
من اینقدر زحمت میکشم با شوق و ذوق غذا میپزم عکس میگیرم و.. دوست ندارم عکسهای من بدون ذکر منبع جایی باشه. و به نام دیگری.
خدمت سایت های مربوطه مثل آشپزآنلاین و ایرانیان مقیم انگلستان و.. هم عرض کنم بنده همچنان منتظر هستم که دستورها و عکسهایی که از بنده به نام دیگران و حتی با اسم سایت خودتون گذاشتید رو درست کنید در شان مدیریت یک سایت نیست که با توجه به چند بار گوشزدهای بنده ترتیب اثری داده نشه. برای مدیریت اینگونه سایت ها متاسفم.
سلام دوستان عزیز و گرامی
چند مدتیه خیلی مطلب آماده کردم برای آپ کردن وبلاگ اما متاسفانه من اینترنتم بالجبار اینترنت موبایله و هرچه سعی میکنم هیچ عکسی رو آپلود نمیتونم بکنم..
خوب خوبید؟ با سرمای شدید روزهای آخر پاییز چیکار میکنید؟
خدمتتون هستم با نهار امروزمون که یه سبک اختراعی بسیار خوشمزه بود

مواد لازم:
ران مرغ به تعداد دلخواه
آبلیمو یک لیوان
پیاز خورد و ریز شده یک عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک استکان
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز خیلی زیاد :))
اگه مثل من همیشه اول کار پوست مرغتون رو میکنید و بعد یادتون میاد میخاید مرغ کباب کنید یک قاشق روغن مایع نیز به مواد لازم اضاف کنید.
طرز تهیه:
خیلی ساده بگم همه مواد رو با هم مخلوط میکنید و میگذارید 24 ساعت مرغ توی مواد باشه.
و بعد از این مدت مرغ هاتون رو توی هواپز و یا فر روی پایه توری بلند میگذارید اگه مراغتون با پوست هست سمت پوستش رو به بالا باشه وگرنه که از هر سمتی گذاشتید فرقی نداره
45 دقیقه با دمای 200 درجه و ده دقیقه با دمای 240 درجه حرارت بدید به مرغتون
در این بین یکی دو بار با برس روی مرغتون از موادی که مرغ رو توی خوابوندیده بودید بکشید.
با اینکه دوست جونم بهم گفته بود مرغت بدون پوست امکان داره خشک بشه اما در کمال تعجب موقع سرو دیدم مرغم بسیار نرم و خوشمزه شده.
اینم از نهار امروز ما به همین سادگی
خوش میگذره؟ ایام به کام هست؟
چند ماهی میشه که دلم میخواست مرغ شکم پر درست کنم ولی خوب هم تا به حال امتحان نکرده بودم و هم میترسیدم خوشمزه نباشه آخر دیروز دل رو زدم به دریا چون خوشمزه بود گفتم تجربه اش رو با شما هم تقسیم کنم.
هرکس مدل دیگه ایی با مواد توی شکم دیگه ایی درست کرده و خوشش اومده بگه تا ما استفاده کنیم.

مرغ من مواد داخلش این ها بود:
پیاز 1 عدد بزرگ

آلوبخارا زرد و سیاه باز هر کدوم حدود 10 عدد
قیصی خورد شده 6 عدد
خلال بادام 3 قاشق غذاخوری
گردو خورد شده 5 عدد
آبلیمو وفلفل سیاه و زعفران برای طعم دار شدن مرغ
زردچوبه و ادویه به میزان لازم
مرغم رو یه شب قبل تمیز شستم با یه دونه پیاز خورد شده و مقداری آبلیمو و نمک و یه ریزه فلفل سیاه خوابوندم تا روز بعد.
پیاز سرخ کردم و آلوبخارا و قیصی و خلال بادام و گردو رو با مقداری زردچوبه تفت دادم.
مواد رو توی شیکم مرغ بیچاره چپوندم و به شیوه کاملا حرفه ایی کوک دندون موشی دادم :))
ران های مرغ و همچنین بالهاش رو بستم تا وا نره.
کف یه سینی سیبزمینی حلقه حلقه گذاشتم و سه برش فلفل دلمه هم گذاشتم و مرغ رو گذاشتم روی سیبزمینی ها.
با دمای 180 درجه برای 2 ساعت
حین پخت هم با قلمو زعفرون کشیدم روی مرغ.. یه 5 باری تکرار کردم.
و در آخر نــــــوش جانتون.
دوستتون دارم
استفاده از عکس های وبلاگ بدون ذکر منبع ممنوع
در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود
سلام دوستان خوبم نماز و روزه همگی قبول.
۱۰ روزی دارم میرم سفر، نمیدونم با مشغولیاتی که اونجا دارم میتونم آنلاین شم و اینجا رو آپ کنم یا نه ولی اگه نتونستم منو از یاد نبریداااا..
امروز آموزش یه نوع غذا با مرغ رو دارم که خیای خوشمزه س یکی از غذاهای مورد علاقه بابام هست که مرغ زیاد دوست نداره ولی اینو دوست داره.
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ پیمانه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی / ذرت / کشمش / قارچ به اندازه دلخواه
آلو خشک از این بزرگا هستاااا اونم به اندازه یک استکان
فلفل دلمه ریز شده ۱ عدد
طرز تهیه:
مرغ آبپز رو به اندازه های مربع ۵ سانتی میبریم و توی تابه یه ذره روغن میریزیم و مرغ رو با حرارت ملایم میریزیم توی تابه بعد از ۲ -۳ دقیقه پیاز داغ رو بهش اضاف میکنیم.
آلو خشک که قبلا خیس کردیم و کشمش و نخوفرنگی ذرت اضاف میکنیم در آخر فلفل دلمه و قارچ رو اضاف میکنیم کمی تفت میدهیم و بعد رب انار و با رب گوجه با نیم لیوان آب قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم در تابه رو برای ۱۵ دقیقه میگذاریم.
به همین سادگی یه غذای عالی دارین.
طریقه ساخت حلقه های پیاز:
مواد لازم:
پیاز بزرگ ۱ عدد
آردسوخاری به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ادویه به میزان لازم
پیاز رو حلقه حلقه میکنیم به مدت ۱۵ دقیقه توی آب میگذاریم تا نرم بشه
به تخم مرغ نمک و ادویه میزنیم و پیازها رو به مدت ۵ مین هم توی تخم مرغ میخوابونیم و بعد با چنگال بیرونش میاریم و توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
اینم خوشمزه س من دوست دارم هم برای تزیین خوبه هم مزه خوبی داره.
امیدوارم خوشتون اومده باشه